Eskişehirspor’da sözleşmeleri sona eren futbolcular kadar alacakları nedeniyle TFF’ye başvuru da bulunan bazı isimlerin sözleşmelerinin devam etmesi nedeniyle gerekli ödemelerin yapılıp boşa çıkmalarının önüne geçildiği öğrenildi.

Sezon bitmeden transferde en çok konuşulan isimler arasında yer alan Mehmet Özcan’a 580 TL’lik ödemenin yapılmasının ardından kalan haftalarda kendisine yönetim tarafından izin verilmiş ve maçlarda forma giyemişti.

Yönetimin kendisine kulüp bulması durumunda istediği takıma gidebilirsin dediği isimlerden biri olan Mehmet Özcan’ın menajerinin bu oyuncuyu süper lig ekiplerine gitmesi yönünde çalışmalar yaptığı biliniyor.

Bu oyuncunun yanı sıra ödeme sıkıntısında bulunan yönetim nihayetinde Bedirhan Altunbaş ile İbrahim Halil Öner’e de gerekli ödemeleri yapıp bir yıl daha Es Es’te kalmalarını sağlamış görünüyor.

Ortalıkta yaşanan bilgi kirliliği ise kafaları karıştırıyor. Yönetimin yapmış olduğu ödemelerle ilgili olarak resmi siteyi kullanmaması dikkat çekiyor. Söz de Mehmet Özcan, İbrahim Halil Öner ve Bedirhan Altunbaş’a toplamda 1 milyon 420 bin TL’lik ödemenin yapıldığı da gelen bilgiler arasında.

 

Editör: Haber Merkezi