4 PUNA KAYIP

2018-2019 Sezonu Spor Toto 1. Liginde sezonun tamamlanmasına 10 maç kaldı. Siyah kırmızılı ekip ligde oynadığı son 4 karşılaşma play-off söylemlerini beraberinde getirmiş ancak bu maçlarda kaybedilen 4 puan ardından oynanan Adana Demirspor önünde gelen mağlubiyet şimşeklerin hedef değiştirmesine neden oldu.

6 DEPLASMAN

Kırmızı Şimşekler kalan 10 maçlık serinin sadece 4’ünü içeride oynayacak olması dikkat çekerken 6 maçı deplasmanda doğrudan süper ligi hedefleyen veya play-off kovalayan ekipler olması maçların daha çekişmeli ve zevkli geçeceğine işaret olarak yorumlanıyor.

HEDEF 20 PUAN

“Bizim Çocuklar” ve Ağabeylerinin karmalarıyla kalan 10 haftalık süreyi en iyi şekilde tamamlaması beklenen siyah kırmızılı ekip ortada var olan 30 puanın kaçını hanesine yazdıracak herkes merakla bekliyor. 20 puana ulaşılması durumunda ligi 45 puanla kapatacak.

45 PUAN OLUR

Bu 30 puanlık serinin ilkinde Hatayspor ile deplasmanda oynayacak olan Es Es’ler bu karşılaşmadan alacakları puan yada puanlarla alt sıralarda yer alan takımlarla arasını açıp yukarı sıralara tırmanmaya kararlı görünüyor. Es Es’ler geçen sezon ligi 41 puanla tamamlamıştı.

Editör: Haber Merkezi