Başkan Mustafa Akgören ve arkadaşları oyuncuların takımdan ayrılmaması adına gerekli ödemeleri yapmaları herkese nefes aldırdı. Özellikle transferin gözdesi olarak bilinen ve bir çok ulusal medyada yer alan Bilal Ceylan’ın Beşiktaş’a gittiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı yönetim tarafından açıklandı.

Bilal için şuanda Beşiktaş’ın haricinde 4 takımın daha kendilerine teklifte bulunduğunu doğrulayan Başkan Mustafa Akgören, kendilerinin bir rakam belirlediklerini ancak Bilal’i kadrosuna dahil etmek isteyen kulüplerin kendi rakamlarının yarısını teklif ettiklerini söyledi.

Akgören, “Bu sezon istenilen sportif başarılar gelmedi. Biz kesinlikle kimseyi vermeye niyetimiz yok. Mevcut kadroyu elde tutmak için çaba harcıyoruz. Gerekli ödemeleri yaptık. Devre arasında bazı oyunculara tekliflerin olduğu söyleniyor. Yazılıp çiziliyor. Ancak bize resmi bir teklif gelmedi.

Bilal için biz rakam belirledik. Sadece Beşiktaş değil 4 takım daha Bilal’i istiyor. Kim istediğimiz rakamı bizlere verirse hem kulübümüz adına hem de genç oyuncumuz Bilal adına hayırlı olacaktır” dedi.

Öte yandan FİFA’da bekleyen en tehlikeli 9 isim ile ilgili de görüşlerini belirten yöneticiler sadece 9 dosyanın maliyetinin 2.5 milyon Euro tuttuğu gerçeği ile karşı karşıya olduklarını bu rakamları ödemenin şuan için imkansız göründüğü ancak görüşmelerin sürdüğü ve transfer tahtasını açmak için çalışmaların devam ettiği bilgisini verdiler.

 

Editör: Haber Merkezi