AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan ile AK Parti Teşkilatları bir televizyon kanalında gazeteci Sedef Kabaş'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaret içeren sözlerine sert tepki gösterdi.

Adliye Binası önünde partililerle birlikte yaşanan olaylara tepki gösteren ve burada basın açıklaması yapan İl Başkanı Zihni Çalışkan, “CHP'nin adeta yayın organı haline gelen Tele 1 ekranlarında Sistematik olarak partimize, Genel Başkanımıza, ilke, ahlak, hukuk tanımayan hakaretamiz ifadelerle en ağır saldırılar gerçekleştirilmektedir” dedi. 
14 Ocak'ta Uğur Dündar'ın anma programına CHP grup başkanvekili Engin Özkoç, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve gazeteci Sedef Kabaş’ın konuk olduğu program ile ilgili suç duyurusunda bulunduklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik yapılan hakaretlere sessiz kalamayacaklarını ifade ettiği açıklamasında şu görüşlere yer verdi:


Ağır hakaretlerde bulunmuştur
Tele 1 ekranlarında  Sistematik olarak partimize, Genel Başkanımıza, ilke , ahlak, hukuk tanımayan hakaretamiz ifadelerle en ağır saldırılar gerçekleştirilmektedir. Bu programda Kabaş AK Parti Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Bu defa hiç bir şekilde tahammülü mümkün olmayan ağır bir hakarette bulunmuştur daha öncesinde değişik zamanlarda ağır hakaretlerde bulunmuş program konukları da bu hakarete sessiz kalarak ortak olmuşlardır.

Gözü dönmüş hazımsızlar
Ülkemiz son 20 yıldır diplomasiden askeri hamleleri sanayiden teknolojiye sağlıktan adalete yaptığı devrimsel kalkınma hamleleri ile tarih sahnesinde tutlu yürüyüşüne devam etmektedir.
Yapılan Kalkınma hamleleri ile prangalarından kurtulan ülkemiz itibar kazanmış bölge coğrafyasında ve uluslararası arena'da söz sahibi bir ülke konumuna gelmiştir.
Bu büyük başarıda en büyük pay hiç şüphesiz Genel başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a aittir siyasete girdiği yıllardan bu yana muhalefete sayısız mağlubiyet yaşatan halkın teveccühü ile seçimler kazanan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bu zaferlerini hazmedemeyen hazımsız grup sistematik ve gözü dönmüş bir şekilde saldırılar düzenlemeye devam etmektedir.

Hiçbir fırsatı kaçırmıyorlar
Ülkemiz bir yandan son 20 yılda gerçekleştirdiği yoğun kalkınma hamleleri serüveni devam ederken bir yandan da dünyanın hiçbir ülkesinde görülmeyecek kadar düşük seviyede bir  muhalefet anlayışının engellemeleri ile karşı karşıya gelmektedir. Bu seviyesi düşük muhalefet anlayışı ülkemizi içeride ve dışarıda menfaatlerinin her daim karşısında yer alarak toplumsal huzurumuza kastedecek hiç bir fırsatı kaçırmamakta ve gizli, açık her türlü ihanet şebekeleriyle ortak hareket etmekten imtina etmemektedir.

Hadsizlik, zavallılık
Milletimizin oylarıyla seçilmiş Sayın Cumhurbaşkanımızın milletimizin değerleri karşısında durmayı muhalefet yapmak zanneden bu aciz zihniyet bir kere daha kendisini göstermiştir.
Bu ülkeye hizmet etmekten başka derdi ve tasası olmayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret etmek kimsenin hakkı da hadi de değildir cumhurbaşkanlığı makamı milletin iradesini temsil eder milletin temsil edildiği cumhurbaşkanlığı makamına hakaret etmek gözü dönmüşlüktür, hadsizliktir, zavallılıktır.
Hiçbir aklıselim sahibi hakareti, ifade özgürlüğü olarak nitelendiremez cumhurbaşkanımızı hedef alan çirkinliği, anti demokratik ve faşizan sözleri şiddetle kınıyoruz.
AK Parti teşkilatları olarak Sedef Kabaş, Engin Özkoç, Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulunduğumuzu ve bu meselenin sonuna kadar takipçisi olacağımızı tüm kamuoyunun bilgilerine arz ederim.

Editör: Haber Merkezi