Eskişehirspor Kulübü Başkanı Kaan Ay, Eskişehirspor’a yapılan desteklerin ardından takımın düzlüğe çıktığını ve alınan başarılı sonuçlarla birlikte hedeflerde değişiklik olduğunun gün yüzüne çıktığını söyledi.

Başkan Ay, özellikle Eskişehirspor için yapılan desteklerin en büyüğünün Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’tan geldiğine dikkat çekerek, “Başkanımız Kazım Kurt’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kazım Başkanı anlatmaya gerek yok, Eskişehirspor için yaptıklarının bizzat şahidiyim. Zor dönemlerinde Eskişehirspor’a sahip çıktı. Bu özel destekten dolayı çok teşekkür ediyorum.

Ligde en iyiyiz

Futbolcu kardeşlerimiz Eskişehirspor’u ayakta tutmak için elinden geleni yapmışlardır. Onlara da teşekkür etmek istiyorum. Dört haftalık periyot içinde bulunduğumuz ligde en iyisi olduğumuzu ispat ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonrada Eskişehirspor layık olduğu yere gelecektir. Buna inancım tamdır. Eskişehirspor’u hep beraber layık olduğu yere getireceğiz” şeklinde konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi