Gerçeği anlatmıyorlar

Eskişehirspor’da gerçekleştirilen haciz işlemi ile ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Baki Dündar’ın avukatı Mualla Dündar, kesinlikle yöneticilerin açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Avukat Dündar, yöneticilerin resmi siteden yaptıkları açıklamalarıyla taraftarlara gerçeği anlatmadıklarını iddia ettiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

İcraya itirazları yok!

“Yönetim son iki yılın verilerinin verilmediğini ve şifrenin müvekkilim Baki Dündar’da olduğunu söylüyorlar. Böyle bir olay söz konusu değil. Baki Bey’de şifre yoktur. Muhasebe kayıtları kendilerindedir. Bununla birlikte şuana kadar geçen süreçte Eskişehirspor kulübünün yöneticisi ve avukatı Mustafa Topkaya’dan icra ile ilgili hiçbir itiraz olmamıştır.

 

2 bin TL teminat veremediler!

Bizim haciz işlemi için gittiğimizde böyle bir niyetle gidilmemişti. Ne var ki, prosedürü çok iyi bilen bir avukat yönetici şayet haciz öncesi işlemlerin durdurulması adına 2 bin TL teminat verilseydi zaten hiçbir işlem yapılmayacaktı. Göz göre göre bu haciz işlemini gerçekleştirdik.

Suçlu arıyorlarsa yönetim kendi içine baksın. Müvekkilim bu şehirde hedef adam haline getirilmek isteniyor. Kamuoyunun bilgisine sunarız” dedi.

Editör: Haber Merkezi