Eskişehir Regülatör Piknik Alanı’nı dolduran vatandaşlar, mangal yakarak bayram tatilinin son günlerini keyifli bir şekilde geçirdiler. Bölgede bulunan oyun alanları ise aileleri ile birlikte pikniğe gelen çocukların ilgi odağı oldu. Lise arkadaşları ile bayramın sonunu piknik yaparak geçiren Ali Yılmaz, eski bayramlaşmaların artık kalmadığını dile getirerek, “Bence güzel bir etkinlik. Hep beraber buluşabileceğimiz piknik alanlarının olması güzel bir şey diye düşünüyorum. Bayramlaşmalar bitti, piknikler başladı. Eski bayramlaşmalar da kalmadığı için sadece samimi gruplar halinde, yakın akrabalar ile bir araya geliniyor” dedi. 

“İzin günümde hep birlikte bir mangal yapalım dedik” 
Grubun bir diğer isimlerinden olan Serkan Korkmaz ise, piknik alanındaki birçok insanın yardımlaştığını ve bu durumun çok güzel olduğunu vurgulayarak, “Ben normalde çalışıyorum. İzin günümde hep birlikte bir mangal yapalım dedik. Geldik arkadaşlarımızla. Bir şeyimiz eksik oluyor, yan masadan alıyoruz mesela. Mangalı yakamadık, yardım etti yanımızdakiler. Ağabeyler bir tanesinin fazla gelmiş eti. Bize verdiler, biz pişirdik” diye konuştu. 

“Bayramın son gününde ailecek bir piknik yapma ihtiyacı duyduk” 
Ailesiyle birlikte bölgeye gelen Tekin Çelik ise, Kurban Bayramının son gününde piknik yapma ihtiyacı duyduklarını dile getirerek, şunları kaydetti: 
“Büyüklerimizi ziyaret ediyoruz. Bayramın son gününde ailecek bir piknik yapma ihtiyacı duyduk ve pikniğe geldik. Bayramın son günü olduğu için çoğunlukla insanlar bir pikniğe ihtiyaç duydu. Bütün müslüman aleminin de Kurban Bayramını kutluyorum. Huzurlu, mutlu bir bayram dilerim." 

Editör: Haber Merkezi