Bedirhan bilindiği gibi üzere TFF’ye alacakları nedeniyle başvurusunu yapmıştı. Bir sezon daha sözleşmesi devam eden Bedirhan’ın durumu belirsizliğini koruyor. Başkan Mustafa Akgören ile bugün yarın masaya oturması beklenen Bedirhan’ın alacakları ödenmezse otomatik olarak bu oyuncu boşa çıkmış olacak.

Kardeşi 2003 doğumlu Metehan ise biranda Es Es’te A takımda bulduğu forma şansı sonrasında bir çok kulübün dikkatini çekmeyi başarmıştı. Avusturya Bundesliga ligi ekiplerinden LASK Linz Kulübü Metehan için Eskişehirspor kulübüne resmi başvurusunu yapmış ve bu oyuncu için teklifte bulunmuştu.

Başkan Mustafa Akgören de bu teklifi doğrularken Metehan’ın dışında sözleşmesi biten ve devam eden oyuncularla ilgili kulübe resmi teklifin söz konusu olmadığını belirtmişti.

Alınan bilgilere göre Avusturya ekibi LASK Linz yönetime Metehan için 200 bin Euroluk teklifte bulunmuş ancak Başkan Mustafa Akgören bu rakama bu oyuncuyu veremeyeceklerini belirtmişti.

Siyah kırmızılı camia Metehan’ın transferine olumlu bakarken LASK Linz kulübünden 500-600 bin Euro’luk teklifin gelmesi durumunda bu oyuncuyu Avusturya kulübüne verebileceklerini kamuoyuyla paylaşmıştı.

Editör: Haber Merkezi