ESO Başkan Adayı Celalettin Kesikbaş projelerini anlattı ve 2021 hedeflerini açıkladı. Kesikbaş; “ Birlikte kazanacağız derken bireysel bir hedeften söz etmiyoruz. Temel felsefemiz Eskişehir’de üret Eskişehir’de kazan olacaktır” dedi.

 ESO Yönetim Kurulu Başkan Adayı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir Basket Başkanı Sanayici İşadamı Sinan Özeçoğlu ve Eskişehir Düşünce Platformu Başkanı Ünal Şakar ile birlikte gazeteniz ŞEHİR’İ ziyaret etti. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Göktekin,  Genel Koordinatör İlker Gökce, Köşe Yazarı Özdemir Uçak ile görüşen Kesikbaş, Özeçoğlu ve Şakar Eskişehir sanayisinin temel hedeflerini anlattılar.

 ESO Başkan Adayı Celalettin Kesikbaş, “Eskişehir sanayicisi birlikte üretip birlikte kazanmalı. İki temel hedefimiz İnvest in Eskişehir, Made ın Eskişehir olarak belirlerken yani Eskişehir’de üret, Eskişehir’de kazan derken kişisel hedeflerimizden değil, ilkesel hedeflerimizden söz ediyoruz. Eskişehir Sanayisi için yapılması gereken hedeflerimizi belirledik. Eskişehir Sanayisi’nin tek başına ihracatta başarı elde etmesi çok zor. Öncelikle bir lojistik altyapı hazırlanması gerekiyor. Lojistik altyapı ile ulaşım sorunları çözüldüğünde sanayimizin küresel ölçekte rekabete açılmasını sağlayabiliriz.” dedi.

 OSB içerisinde bir YAŞAMKENT projesi planladıklarını, burada Eskişehir sanayisinin iletişim ve tanıtımını amaçladıklarını belirterek şunları söyledi; “ Biz tek taraflı düşünmüyoruz. İletişim ve tanıtımın yanı sıra bölgeyi insanların sadece zorunlu çalışma alanları olarak görmekten çıkarak nitelikli zaman da geçirebileceği bir cazibe merkezi haline getirmeyi planlıyoruz.”

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Göktekin;  Celalettin Kesikbaş, Sinan Özeçoğlu ve Ünal Şakar’a nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek başarı dileklerini iletip teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi