Eskişehirspor aylardır galibiyete hasret bırakan taraftarlarını bu akşam İzmir’de Altay önünde güldürmek istiyor. Mücadele saat 19.00 da başlarken maçı Bülent Birincioğlu yönetecek.

2020-2021 Sezonu TFF 1. Liginin 3.haftasında bu akşam Altay ile zorlu bir maça çıkacak olan siyah kırmızılı ekibimizde tek hedef mutlak sahadan puan yada puanlarla ayrılmak.

Ligde tam 15 maçtır takımın başında sahaya çıkan Teknik Direktör Mustafa Özer, siyah kırmızılı takımla birlikte galibiyet sevincini herkese unutturdu.

Bugün yeni bir sayfa açmak ve öncelikli olarak ligde kalma hedeflerine ulaşabilmek için her maçtan alınacak puan yada puanların değerini bilmeleri yönünde sahaya çıkacak olan futbolculara da büyük görev düşecek.

Geçen 15 maçlık seride sadece 3 beraberlik alabilen Es Es’ler 8 Şubat 2020’de kazandıkları son Altınordu maçından bu yana üç puanı bir arada göremedi. Şimşekler Teknik Direktör Mustafa Özer, yönetiminde son oynanan 15 maçta galibiyet yüzü göremezken 3 beraberlik ve tam 12 yenilgi aldı.

Siyah kırmızılı ekip yine Mustafa Özer ile birlikte çıktığı son 15 maçta rakip ağlara 6 gol bırakırken kalesinde tam 30 gol görmesi dikkat çekiyor.

 

Editör: Haber Merkezi