Eskişehirspor 2020-2021 Sezonunda ilk kez sahasında oynayacağı Adanaspor maçından üç puan bekliyor. Karşılaşma saat 19.00’da başlarken mücadeleyi Çağdaş Altay yönetecek.

 

Eskişehirspor bu akşam evinde oynayacağı Adanaspor karşılaşmasından alacağı bir galibiyet hem camiaya umut olacak, hem de aylardır galibiyete hasret kalan taraftarların yüreğine su serpecek.

Siyah kırmızılı ekipte tüm hazırlıklar galibiyet üzerine tamamlanırken takımda birkaç ismin dışında ciddi eksiklik söz konusu değil. Ligde 14 maçtır kazanamayan bir Eskişehirspor’un varlığı herkesi kahrediyor.

Artık kötü gidişata dur demek için sahaya çıkacak olan siyah kırmızılı futbolcularda bu bilinçle mücadeleden galip ayrılmak zorunda olduklarının bilinci içinde oldukları düşünülüyor.

Pandemi dolayısıyla bu akşamki mücadele de taraftarsız olarak sahada olacak olan isimlerin artık kendilerine çeki düzen verip Adanaspor’u yenmeleri bekleniyor.

Mücadele saat 19.00 da start alırken bu kritik maçı İstanbul bölgesi hakemlerinden Çağdaş Altay yönetecek. Adanaspor takımı sezonun ilk haftasında evinde İstanbulspor’u 1-0 yenmişti.

Editör: Haber Merkezi