Spor Toto 1. Liginde 31 hafta geride kalırken takımda her maçta forma giyen tek isim olan Mehmet Özcan, Afyonspor karşısında 90 dakika yine ayakta kaldı. Rakibinin faulü sonrasında Afyon’un 10 kişi kalmasında etken olan Mehmet Özcan, karşılaşma sonunda tribünlere üçlü çektirdi. İlk kez üçlü çektiren genç oyuncu heyecanlı görüntüsüyle dikkat çekerken 31 maçın tümünde forma giyerek Eskişehirspor tarihine geçmeyi başardı.

Genç oyuncu için bir çok takım transfer listesine bu ismi alırken sezonun bitmesiyle birlikte kulübün kapısını çalacak çok sayıda kulübün varlığı daha şimdiden hissediliyor.

21 yaşındaki genç oyuncu siyah kırmızılı forma ile geçtiğimiz sezon iki lig maçında bir Ziraat Türkiye kupasında yer almıştı.

Bu sezonun başlaması ile birlikte transfer tahtasının açılmaması nedeniyle ayağına gelen fırsatı tepmeyen ve her maçta takımında yer alan Mehmet Özcan’ın camiada ayrı bir yeri bulunuyor. 2015-2016 sezonunun devre arasında Adana Gençlerbirliği takımından Es Es Ailesine katılan Mehmet Özcan 2016-2018 ve 2017-2018 sezonlarında U19 takımlarında dolu dolu bir sezon yaşadı. Ardından sezon başı kampında Fuat Çapa’nın vazgeçilmezi olan Mehmet harika futboluyla herkesin övgüsünü hak ediyor.

 

Editör: Haber Merkezi