Eskişehirspor’un Pazartesi günü deplasmanda betgram oynayacağı zorlu Afyonspor maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, alt sıralardan kurtulmak için bu maçta bir ilkin gerçekleştirileceğine inandığını söyledi.

Diri, “İlk deplasman galibiyetini alarak direnişe devam etmek ve alt sıralardan kurtulmak için bu maçtan galibiyet bekliyoruz. Bizler büyük Eskişehirspor taraftarı olarak üzerimize düşeni her daim yaparak taraftarımız için ayrılan 750 kişilik bölümün biletlerini çıktığı gibi bitirdik. Ek kontenjan talebimiz uygun şartlar olmadığından dolayı reddedildi” dedi.

Murat Diri, ayrıca Afyonspor deplasmanı için biletlerin satışa çıktığı gün bilet alan ancak maça gelemeyecek olan taraftarlara da çağrıda bulunarak şu görüşlere yer verdi:

 “Ellerindeki biletlerini gelmek isteyen bir gönüldaşlarımıza aktaralım. Yerimiz boş kalmasın.

Afyon deplasmanına gidecek GönüldaşlarımızMevlüt Güne isimlerini yazdırsınlar. Araç sayısına ve talep doğrultusunda sayıya göre ücret alınıp alınmayacağı pazartesi günü belli olacaktır. Deplasmana taraftar için otobüs desteğinde bulunmak isteyen büyüklerimiz varsa 1 otobüsün 1500 TL ücreti vardır. Otobüs, minibüs veya destek olmak isteyenlerin bizimle irtibata geçmelerini rica ederiz.”

 

betgram giriş
Editör: Haber Merkezi