Mustafa Topkaya özetle şu ifadeleri kullandı.

"Sezon içerisinde -6 puanı bir şekilde telafi ederiz. Ancak bu süreçte anlaşılacak bir durum da olacak. Kim gerçekten Eskişehirsporlu, kim değil. Kim bu kulübün iyiliğini istiyor, kim egoist. Hepsi tek tek belli olacak ve ortaya çıkacak.

Osman Taş Başkanımız hiçbir beklentisi olmadan bu takımın geleceği için göreve geldi. Hiç kimseye tutamayacağı sözler vermiyor. Biz bu sorumluluğu hep birlikte üstlendik. Biz şehrin ileri gelenlerinden değil, takımın gerçek sahibi olan taraftardan icazet alan bir yönetimiz.

Bugüne kadar bu kulüp için kılını kıpırdatmış herkese saygımız var. Bayram tatilini saymazsak göreve geleli 18 gün oldu. Ama tam 8 yılın külfetini üstlenmeye geldik. İsyan yok, yıkılmak yok, yılmak yok, vazgeçmek yok. Kimse merak etmesin, hep birlikte başaracağız.

Unutmayalım. Bugün bu sorumluluğu alanlar, 30 Mayıs'tan önce de bu kulübün geleceği için uykusundan olanlardır. Eğer bir sorun için uykunuz kaçıyorsa o sorunun bizzat tarafısınız demektir. Şimdi siz değerlendirin? Uykunuz Es-Es in geleceği için mi kaçıyor, yoksa koltuk için mi? Eğer uykunuz Es Es in geleceği için kaçıyorsa bizler yöneticiler olarak sizlerin emrinizdeyiz. Eğer uykunuz "Ya bu yönetim başarılı olursa" diye kaçıyorsa şunu bilin ki biz sizinle savaşacağız. Çünkü bizim sizden başka düşmanımız yok.

Gerçek taraftar olmasa Es Es de olmaz. Bu kulübün gerçek sahibi olan taraftarlardır. Biz de Eskişehirspor taraftarıyız. Bunu asla unutturmayacağız. Hiçbirimiz 6 puanımız silinsin istemeyiz. 6 puan silinmesi demek canımızdan can alınması demek. Düşmanlarımızı güldürmeyeceğiz. Üstesinden de hep birlikte geleceğiz.”

 

Editör: Haber Merkezi