EOSB Başkanı Küpeli ve beraberindekiler İl Jandarma Komutanı İlhan Şen’i ziyaret etti. Küpeli ziyarette EOSB’de yaklaşık 42 bin kişinin istihdam edildiğini belirtti.

GÜVENLİK ENDİŞEMİZ YOK

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir İl Jandarma Komutanı İlhan Şen’i ziyaret etti. Ziyarette, EOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Metin Saraç, Yönetim Kurulu Üyeleri Hamza Tınas, Yavuz Ayva ve Denetim Kurulu Üyesi Samet Özkaya yer aldı.  Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi hakkında Komutanı İlhan Şen’e bilgi veren Başkan Küpeli “Bölgemizde 42 bin civarında istihdam sağlanmaktadır. Mevcut OSB’nin yanı sıra 1. Gelişme Bölgesi’nin çalışmaları devam ediyor. Bölgemiz için güvenlik çok önemli. Sizlerin, bölgemizin güvenliği için göstermiş olduğunuz çabalar için teşekkür ederiz” dedi.

GÜVENLİK KAMERA SAYISI ARTTI

Jandarma Komutanlığının önemine vurgu yapan Küpeli, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu olarak, Jandarma Komutanlığı ile her zaman çalışmaya hazır olduklarını vurguladı. Eskişehir İl Jandarma Komutanı İlhan Şen, EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaret için teşekkür ederek “Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi, Eskişehir’in can damarlarından biri. Bölgenin güvenliği biz Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı olarak çok önemli. Göreve geldiğimiz günden bugüne Eskişehir Valimiz Sayın Özdemir Çakacak’ın da destekleri ile Jandarma bölgemizdeki güvenlik kameralarının sayısını 2,5 katına çıkardık. Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi için de elimizden gelinin fazlasını yapmaya hazırız. Sizinle birlikte çalışarak güveliği arttırmaya her zaman hazırız” diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi