2020-2021 TFF 1. Liginde sezonun ikinci yarısının ilk maçında takımın başında Serdal Eroy ve Hürriyet Gücer ikilisi yer alacak.

Eroy ve Gücer ikilisi

Yönetimin yeni teknik adam arayışını sürdürdüğü gelen haberler arasında yer alsa da öncelikli olarak transfer tahtasının açılmasının şuanda çok zor olduğu düşünüldüğünde sezon sonuna takım takım Eroy ve ekibine emanet edilecek.

Bu durumdan tüm şehir ve taraftardan altyapı hocalarına tam destek geliyor. Siyah kırmızılı takımın devre arası kampının Antalya’da olumlu geçtiği gözlenirken takımı en iyi yakından tanıyan isimlerin futbolcu ordusuyla başarıya ulaşacağına herkes inanıyor.

Bu şehir ve taraftar Serdal Eroy’un liderliğinde Hürriyet Gücer ile birlikte 9 isim teknik heyette görevini sürdürecek.

Herkesin güveni tam

Teknik heyette altyapı antrenörlerimiz Evrensel Heper, Yasin Söğüt, Tayfun Solak, Serkan Özdemir, Serkan Topkaya, Erkin Özkan ve takım mentörü Doç. Dr. Serdar Kocaekşi Eskişehirspor’un başında ikinci yarının ilk maçında yer alacaklar.

Vize işlemleri yapılmadı

Öte yandan takım Ankaraspor ile oynayacağı karşılaşma öncesinde altyapıda görevli teknik adamlardan sadece Serkan Topkaya ile Hürriyet Gücer’in 2021 Mayıs’ına kadar sözleşmeleri Eskişehirspor ile geçerli. A takımda yer alan bu iki teknik adamın haricinde yardımcı isimlerin vizelerinin Cuma gününe kadar yapılması bekleniyor.

 

Editör: Haber Merkezi