Fatih Erbakan’ın Cumhurbaşkanı adayı olacağını belirten Yeniden Refah Partisi Eskişehir İl Başkanı Osman Mandacı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

‘’Ülke olarak ekonomik anlamda ciddi problemler yaşıyoruz. Bu problemleri en kısa vadede ve kalıcı bir şekilde çözüme ulaştıracak parti şüphesiz Yeniden Refah Partisi’dir. Seçimleri kazanmamız durumunda ilk önceliğimiz tarım olacaktır. Türkiye’nin tarım alanında dışa bağımlı bir ülke olmasını kabullenemiyoruz. Kısa bir süre öncesine kadar bu ülke kendi kendine yetebiliyordu. Ne oldu bu duruma geldik. Toprak aynı toprak. Çiftçi aynı çiftçi. İlerleyen teknolojiye rağmen ülke olarak tarım konusunda neden geriye gidiyor ve daha da yoksullaşıyoruz. Alım gücü sürekli düşüyor. Geçen senenin asgari ücreti ile bugüne nazaran daha çok ürün alınabiliyordu. Halkımızın bunu sorgulaması gerekiyor.

Akaryakıt fiyatları frenlenemez hale geldi. Servis şoförlerimiz, toplu ulaşım sektörü, taksicilerimiz ve nakliyecilerimiz hiç bir bu kadar zor dönem geçirmemişti. Akaryakıt fiyatlarına gün aşırı zam gelmesine rağmen bu insanların tarifeleri sabit kalıyor. Gayretleri halkın ihtiyaçlarını gidermek olan bu insanlar zararına mesleklerine devam ediyorlar. Bu düzen böyle gitmez, gitmemeli. Bu insanların bu çilesi artık sona ermeli.

Yeniden Refah Partisi olarak alım gücünü artıracak, halkımıza rahat bir nefes aldıracak, refah seviyesini yükseltecek projelerle seçimlere hazırlanıyoruz.” 

Editör: Haber Merkezi