Eskişehirspor ve Orman Genel Müdürlüğü’nün ortaklaşa başlattığı fidan bağışı kampanyasına ilgi artmaya başladı. Dün 21 bin 171 fidan alımı gerçekleşti. Bağış yapan sayısı 3 bin 340’a yükselmiş durumda.

 

Eskişehirspor yönetiminin geçtiğimiz hafta içinde başlattığı fidan kampanyasında, geride kalan 7 gün içinde 21 binden fazla fidan alımı gerçekleşti.

28 Nisan tarihinde, “Bugün bir direniş başlıyor” başlığı ile startını verdiği ve ‘1 Milyon Fidan’ hedefi ile başlattığı kampanyada, 7 gün geride kaldı.

Eskişehirspor yönetiminin başlattığı ‘Hedef 1 Milyon Fidan’ kampanyasında dün saat 16.30 itibariyle net rakam 21 bin 171 adet fidan alımı gerçekleşti.

3 bin 340 kişi olarak otomatik sayaca düşen sistemde toplam TL olarak 423 bin 420 rakamına ulaşıldı.

1965 FİDAN

Eskişehirli işadamı Hakan Hiçyılmaz dün bir rekora imza atarak Anadolu Üniversitesi Rektörü Fuat Erdal’ın ‘Hedef 1 Milyon Fidan’ kampanyasına yaptığı 1000 fidanı geride bıraktı.

Armonika Tekstil AŞ Başkanı Hakan Hiçyılmaz, önceki günde Büyükşehir Belediyesi’ne erzak desteğinde bulunmuştu. İş adamı Hiçyılmaz fidan kampanyasına Eskişehirspor’un kuruluş tarihi olan 1965 fidan desteğiyle yönetimin yüzünü güldürdü.

Bu sayının daha da artması beklenirken özellikle ciddi alımların yapılabileceği konuşuluyor. Eskişehir Milletvekilleri, seçilmişler, atanmışlar Eskişehir’e ve Eskişehirspor’a gönül veren yurt içi, yurt dışından ‘Hedef 1 Milyon Fidan’ kampanyasını takip edenlerin hafta sonuna kadar artması gündemde.

Editör: Haber Merkezi