CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü Demokrat Parti Eskişehir İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek, hem geçtiğimiz aylarda göreve seçilen İl Başkanı Hüseyin Özcan’ı tebrik etti, hem de parti teşkilatıyla ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Çakırözer ve Süllü, ülkenin içinden geçtiği süreçte mücadelelerinin ortak olduğuna vurgu yaparak, “Bizler ülkemizin geleceği için dün olduğu gibi bugünde demokrasi etrafındaki, Cumhuriyet değerleri etrafındaki birlikteliğimizi koruyacak ve ülkemizi tam demokrasi ülkesi yapana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. CHP’li Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü Meclis’te tamamlanan bütçe görüşmelerinin ardından Eskişehir’de çeşitli ziyaretlerde bulunarak, hem bütçeyi değerlendiriyor, hem de ülke gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulunuyor. Demokrat Parti Eskişehir teşkilatıyla parti binasında bir araya gelen Çakırözer ve Süllü, geçtiğimiz aylarda İl Başkanlığı görevine seçilen Hüseyin Özcan’ı tebrik etti, il teşkilatıyla ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.  Ülke gündemi ve 2020 bütçesine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çakırözer ve Süllü, “Emeklinin, emekçinin, çiftçinin, asgari ücretlinin derdine derman olmayan 2020 bütçesine bizler halkımız için hayır dedik.  Buradaki ziyaretimizde dinlediğimiz taleplerle de Eskişehir milletvekilleri olarak yurttaşlarımızın acil çözüm bekleyen sorunlarını gündeme getirmeye devam edeceğiz” dedi.

DEMOKRASİ MÜCADELEMİZ SÜRECEK

Çakırözer ve Süllü, ülkenin içinden geçtiği süreçte demokrasi mücadelelerinin de ortak olduğuna dikkat çekerek, “Anayasa değişikliğine karşı hep birlikte mücadele verdik. Bundan sonra da ülkemizi yeniden demokratik parlamenter sisteme dönüş konusunda mücadelemizi birlikte yürüteceğiz. Demokrasi etrafındaki, cumhuriyet değerleri etrafındaki birlikteliğimizi koruyarak, Türkiye’yi tam demokrasi ülkesi yapana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. 

Editör: Haber Merkezi