Türkiye’nin dört bir yanındaki belediye başkanlarının Eskişehir ziyaretleri devam ediyor. Son olarak Çanakkele’ye bağlı Bozcaada’da belediye başkanlığı görevini yürüten Dr. Hakan Can Yılmaz, Başkan Büyükerşen ile bir araya geldi.

Eskişehir’de gerçekleştirilen çalışmaların yerel yönetimler için örnek çalışmalar olduğunu ifade eden Yılmaz, Başkan Büyükerşen ve ekibinin çok önemli çalışmalara imza attığını belirtti. Yılmaz “2014 yılından beri büyük bir arzuyla sürdürdüğümüz belediye başkanlığında, Sayın Büyükerşen’in yaptıkları bizim için hep gurur kaynağı olmuştur. Sosyal demokrat bir belediye başkanı olarak bizler de ilçemizi daha yaşanılabilir bir hale getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Eskişehir’e gelerek hem Hocamız ile tanışmak hem de projelerini yerinde görmek istedim. Kendisini ve tüm ekibini canı gönülden kutluyorum” dedi. 

Nazik ziyareti dolayısıyla Hakan Can Yılmaz’a teşekkür eden Başkan Büyükerşen, Çanakkale’yi çok sevdiğini belirterek çalışmalarında Yılmaz’a başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi