Türkiye Büyük Millet Meclisinin 102. Kuruluş Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ilimizde bulunan bir çok Anaokullarda coşkuyla kutlanırken pandemi sonrasında iki yıllık aranın ardından Valide Malhatun Anaokulunda çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. 

Valide Malhatun Anaokulu Müdürü Nilgün Kılıç’ın yaptığı açılış konuşması sonrasında tören dans gösterileri, yarışmalar, eğlenceli oyunlar, öğretmenlerin düzenlediği kum boyama, takı tasarlama atölyeleri, maskotlar, animatörler, sihirbaz gösterileri, balon uçurma etkinlikleri ile devam etti. 
Şenlikte çocukların bayram sevincine ortak olan aileler mutluluklarını  “İki yıl aradan sonra en güzel bayramımızı böyle coşkuyla kutlayabildiğimiz için çok mutluyuz, emeği geçen okul idaremize, öğretmenlerimize ve okul çalışanlarımıza çok teşekkür ederiz, bizlere ve çocuklarımıza  çok güzel bir bayram günü yaşattılar.” şeklinde ifade ettiler.
 Okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe aileler ve öğrenci yakınları yoğun ilgi gösterdi.  Minik öğrencilerin gösterileri büyük alkış aldı.

Editör: Haber Merkezi