AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay, Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylaması için Tepebaşı ve Odunpazarı ilçelerinde çalışmalarına hız verdi.

ÜLKEYE GÜÇ KATACAK

AK Parti Tepebaşı Teşkilatı ile birlikte Batıkent’te ev ve esnaf ziyaretleri yapan Milletvekili Günay, “Belli bir kesim Yeni Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile alakalı tek adamcılık sistemi gibi bir algı yaratmaya çalışıyor. Yasama ve yürütmenin birbirinden ayrıldığı bu sistemde tam tersi, güçler ayrılığı ilkesi benimsenmiş durumda. Bunun yanında yürütmenin hızlanması, ülkemize güç katacak, milletimizin refah seviyesini artıracak adımların daha hızlı atılabilmesini sağlayacak” dedi.

ÇALIŞMALAR SÜRECEK

 Batıkent Gökkuşağı Aile Sağlık Merkezi’ni de ziyaret eden Günay, hastalar ve sağlık çalışanlarıyla sohbet etti.  Daha sonra AK Parti Odunpazarı Teşkilatı ile Odunpazarı Cunudiye Mahallesi’nde ev ve esnaf ziyaretlerinde bulunan Günay, Yeni Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nin Türkiye için neden ihtiyaç olduğunu örnekler üzerinden anlattı. Çalışmalarına hız kazandıran Günay, programların devam edeceğini söyleyerek vatandaşlardan destek istedi. (Özdemir Uçak)

Editör: Haber Merkezi