Eskişehirspor’da Kaan Ay sesleri yükselmeye başladı. Siyah kırmızılı kulübün 4 Haziran’da yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurul öncesinde Ay’ın başkanlık için çıkacağı öğrenildi.

Eskişehirspor’un 4 Haziran’da gerçekleşecek olan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul ve Mali Genel Kurul öncesinde Kaan Ay’ın gerekli destekleri aldığı ve ekibiyle birlikte genel kurula aday olacağı öğrenildi.

18 Ocak 2019 tarihinde gerçekleşen seçimli olağan genel kurulunda Mustafa Topkaya ile yarışan ve kongrede 398 delegeden 220’sinin oyunu alarak Eskişehirspor’un 19.başkanı olarak görev yapmıştı.

Görev süresince 2018-2019 sezonunun ikinci yarısına başkan olarak göreve başlayan Kaan Ay’ın Es Es’i ligde kalmayı başarmış 32.haftada başkanlık görevini bıraktığını açıklamıştı.

31.haftada Afyonspor maçının 3-1 kazanıldığı maç sonunda tribünlerin istifa çağrıları sonrasında yönetim kuruluyla oturup 10 Mayıs 2019 tarihinde istifa ettiklerini kamuoyuna açıklamışlardı.

O dönem sitem eden ve o günkü açıklamasında ‘Bir maç kazanıyorsunuz, ligde kalıyorsunuz biranda tribünler istifa diye bağırıyor. Ben bu işi anlamadım. Biz üzerimize düşeni yaptık. Transfer tahtasını açtık, ligde kaldık. Oyuncuların alacaklarını ödedik. İstifa dediler biz de istifa ettik’ diye konuşmuştu.

Şimdi 4 Haziran Cuma günü gerçekleşecek olan genel kurulda çoğunluğun sağlanmasının zor olduğu süreçte 11 Haziran’da yapılması planlanan genel kurulda Kaan Ay’ın aday olması gündemde.

Editör: Haber Merkezi