Çankaya Mahallesi Ekin Düğün Salonu’nda düzenlenen etkinlikte sevilen sanatçı Tülay Marican konser verdi.  Büyük bir coşkunun hâkim olduğu gecede, Karatepeliler başkanlara büyük ilgi gösterdi.

PROJEYİ BİR YIL BEKLETTİLER

Etkinlikte konuşan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı Yılmaz Büyükerşen, “Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, her ikisi de benimle beraber sizlerle dost kalacaktır. Karatepe Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanına sizler adına, bana lütfettikleri bu şilt için teşekkür ederim. Eskişehir Müzesindeki yerini alacaktır” dedi. Gündoğdu Mahallesinin Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanına ilişkin imar planı değişikliğinin Büyükşehir Meclisi’nde kabul edildiğini hatırlatan Başkan Büyükerşen, “Bu projeyi AKP gurubu 1 senedir komisyonda bekletiyorlardı, getirmiyorlardı. Bu sefer Büyükşehir Belediye Meclisinin son toplantısında resen Büyükşehir Belediyesi tarafından gündeme alındı. Onun üzerine de komisyon toplanmış, AKP’li meclis üyeleri de biz de katılıyoruz, oy birliği ile olsun dediler. Bunu da böyle bilin.”

CEMEVİNİN ARSASI HAZIR

Etkinlikte konuşan bir diğer isim de Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt oldu. Gündoğdu Mahallesi’ne yapacakları cemevinin arsasının ve projesinin hazır olduğunu vurgulayan Başkan Kurt, “Biz, her zaman sizinle birlikteyiz. Siz de her zaman bizimlesiniz. Gündoğdu Mahallesinin Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanına ilişkin imar planı değişikliğinin Büyükşehir Meclisi’nde kabul edilmesi ile bir taahhüdümü yerine getirme noktasında çok rahatladım. Gündoğdu’ya Cemevi, o projeden çıkacak zaten. Arsa hazır, proje hazır. Gerisi bize kaldı” dedi. 

Editör: Haber Merkezi