TFF 1. Liginde misafir olarak yer alan ve son maçların bitmesini dört gözle bekleyen camia ikinci ligin hazırlığını yapıyor.

Ligde bugüne kadar 24 maçta 1 kez galibiyet sevinci yaşayan siyah kırmızılılar 7 beraberlik alırken toplamda 16 yenilgiyle son sırada 7 puanda yer alıyor.

Herkesin biran önce lig bitsin diye baktığı takvimde kalan süreçte daha çok gençlere ağırlık verilerek skordan daha çok gençlerin maç tecrübesi kazanması arzulanıyor. Teknik Direktör Cengiz Seçsev’e bu yönde ciddi tepkiler gelirken takımla sezon sonunda yollarını ayıracak isimlere değil, genç ve tecrübesiz isimlere daha çok şans tanınarak maç eksikliklerini gidermesi arzu ediliyor.

Bu saat itibariyle ligde umutsuz şekilde sezonun tamamlanmasını bekleyen siyah kırmızılı camia TFF 2. Ligine hiç olmazsa uyumlu bir takımla başlanmasının daha hayırlı olacağı görüşünü her fırsatta herkes dile getiriyor.

Bilindiği üzere sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek olan isimlerin Başkan Mustafa Akgören’in sözleşmelerini uzatma tekliflerini reddetmeleri gelecek adına umutsuzluğu da ortaya koyuyor.

 

Editör: Haber Merkezi