Spor Toto 1. Liginde 32.hafta maçında deplasmanda Gaziantepspor ile karşı karşıya gelecek olan Eskişehirspor cephesinde futbolculara teknik ekip tarafından uyarılar yapılıyor. 
İLK VEDA ANTEP’TEN
Ligden düşen ilk takım olarak gelecek sezon 2.ligde mücadele etmeye hazırlanan Gaziantepspor takımı genç ekiple yoluna devam ediyor. Siyah kırmızılı renktaşlarımız bu sezon yaşanan kriz sonrasında Spor Toto 1. Lige veda eden ilk takım olmuştu. Antep takımı ligde genç isimlerle sahaya çıkıp futbollarını ortaya koymaya devam ediyor. 
Sonuçtan daha çok gelecek sezonun planlaması derdinde olan Gaziantepspor ile oynanacak olan maç öncesinde en büyük tehlike ‘yeneriz’ sözü. 
SAMSUN’U GEÇTİLER 
Siyah kırmızılı rakibimiz ligde üst üste maç kaybetse de sürprizlere de hazır takım görünümünde. Ligin 27.haftasında Samsunspor’u kendi evinde konuk ettiği maçta rakibine yenilgi tattıran Gaziantepspor belki de Samsun’un bu durumlara düşmesine neden olmuştu. Antep takımında Mustafa Çakır ismine teknik ekibin gerekli önlemi alması bekleniyor. Genç oyuncu sürpriz çıkışlarıyla gol yollarında etkili görüntü sergiliyor.
GEVŞEMEYİN!
Uzun bir aradan sonra 7.maçında Samsunspor’u farklı skorla yenerek lige tutunan Eskişehirspor cephesinde teknik direktör Yılmaz Vural, oyuncularına ‘gevşemeyin’ uyarısında bulunuyor. Zira ligde sürprizlerin yaşandığına dikkat çeken Vural, oyuncularına her maçı kazanmak için sahaya çıkılması talimatını verdi. Siyah kırmızılı oyuncular şimdi kalan üç maçlık seriyi kazanıp rakiplerinin alacağı sonuçlara takılmak istemiyor. 
Editör: Haber Merkezi