Eskişehirspor’da yönetim arayışları devam ederken şimdi geçen yılki kadrodan kimler kalacak kimler gidecek tartışmaları yaşanıyor. Bir çok oyuncu şimdilik oluşacak yeni yönetimi bekliyor.

 

Siyah kırmızılı kulüpte yeni sezon öncesinde oluşacak yeni yönetim beklentisi devam ederken bir çok oyuncu da oluşacak yeni yönetimi sabırsızlıkla bekliyor.

Eskişehirspor cephesinde Başkan Halil Ünal’ın ısrarlı şekilde “Ben yokum!” sözünün ardından gözler İsmail Ilgaz ve Erdal Şahbaz’a çevrilmiş durumda.

Ünal’ın adres gösterdiği isimler arasında yerini alan Nebi Hatipoğlu da şuan için sessizliğini koruyor. Hatipoğlu’nun başkanlık için aday olmayacağını yakın çevresine ilettiği öğrenilirken oluşacak yeni yönetime her türlü desteği geçmişte olduğu gibi bu dönemde yapmaya hazır olduğu öğrenildi.

Halil Ünal ve ekibinin Başkan Vekilleri olan İsmail Ilgaz ve Erdal Şahbaz ikilisi de yeni yönetimde başkanlık için kolları sıvadığı da ileri sürülüyor.

Yönetimin oluşmasıyla birlikte zor şartlarda takımda kalan bir çok oyuncu da tekrar masaya oturup siyah kırmızılı forma ile yola devam edebileceği izlenimlerini veriyorlar. Bazı oyuncuların takım arayışında olduğu camiada özellikle genç yeteneklerin önümüz sezona hazır olmaları halinde yola devam edileceği öğrenildi.

Altyapıdan yetişen gençlerle önümüz sezonun kadrosunun da kurulabileceği ve borç batağından bir şekilde kurtulma yolu olarak bu görülüyor.

Editör: Haber Merkezi