Eskişehirspor da 2019-2020 sezonunu kazasız belasız atmak isteyen yönetim futbolcularla arayı bulup sözleşmeleri uzatmak için canla başla yoğun bir mesai harcıyor.

Ancak şuana kadar geçtiğimiz günlerde kaleci Ebrar Yiğit Aydın’ın sözleşmesini uzatmasından sonra hiçbir futbolcunun sözleşme yenilememesi endişeleri de beraberinde getiriyor.

Başkan Mustafa Akgören ve ekibi sıkı bir çalışma içinde görülse de somut adımların atılamaması ve maddi kaynak probleminin çözülememesi sıkıntıları da beraberinde ön plana çıkarıyor.

Mevcut kadro ile yola devam edip gelecek sezonun planlamasını yapmak isteyen Akgören ve ekibi Cumartesi günü başlayacak olan ligde verilecek ilk sınavda Erzurumspor maçı sonrasında tekrar futbolcularla masaya oturup son durumu değerlendirecekler.

Siyah kırmızılı takımın başarısı için emek harcayan futbolcuların alacaklarının ödenmesini istediği bu problemin ortadan kalkması durumunda gelecek sezonda takımda kalıp bu forma için savaşlarını sürdürmek istediği de gelen bilgiler arasında.

Editör: Haber Merkezi