CHP Kadın Kolları Eskişehir  İlinden Sorumlu MYK Üyesi Hatice Semerci Eskişehir il Başkanlığı'nda bir basın toplantısı düzenledi. İl Başkanı Recep Taşel ve İl Kadın Kolları yöneticilerinin de katıldığı basın toplantısında konuşan Hatice Semerci “sizlere Kadın Kolları Genel Başkanımız Aylin Nazlıaka’nın çağrısı ile seslenmek istiyorum” diyerek şunları söyledi “ Sevgili kızkardeşlerim ve Eşitlik anlayışına sahip olan erkek ve adalet mücadele arkadaşlarım öncelikle, demokrasi, eşitlik ve adalet mücadelesi vererek yürüdüğümüz iktidar yolunda, hepinize başarılar diliyorum. Biz halkız, adımlarımızı birlikte atmaya ve halkın iktidarını kurmaya kararlıyız.

Bunu sağlamak için yapmamız gereken sadece üç şey var:  örgütlenmek!   Örgütlenmek!      Örgütlenmek!  

Örgütlenerek   kadın – erkek bir arada taşıyacağız kadınların eşit ve özgür yaşam hakkını , geleceğimiz ve hayatlarımız için verdiğimiz ekmek kavgamızı,  yan yana yürüyerek kazanacağız. Örgütlenerek biriktirdiğimiz her mücadeleyle, ülkemizi hak ettiği seviyeye Anadolu’nun doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine insanca, onurlu bir yaşamı biz kadınların dantel gibi işlediği emeklerle taçlandıracağız.   

  ‘’ Kotalar bize dar, hedefimiz iktidar’’ kararlılığıyla çıktığımız yolda, Siyasi Partiler Yasası’nda cinsiyet kotası uygulanmasına yönelik başlattığımız çalışmayı biliyorsunuz. İnanıyoruz ki kadınların eşit temsil hakkını, sizlerle birlikte tabandan örgütleyeceğimiz kitle hareketleriyle elde edeceğiz. Hakkımız olanı alacağız. Bulunduğumuz her alanda güvenceli ve eşit bir yaşamı örerek kadınların sesine ses, nefesine nefes olacağız.”

Editör: Haber Merkezi