Sezon başında yapılan teknik adam değişikliği sonrasında iyi günlere adım atmak isteyen Eskişehirspor camiası Mustafa Özer’i yolladıktan sonra şimdi takımı emanet edecek yine hoca arayışlarını sürdürüyor.

Kulüp Başkanı Mustafa Akgören ve ekibi iyi bir hoca ile yollarına devam edip takımı öncelikli olarak ligde tutmak için görüşmelerini sürdürüyor.

Şuan için teknik direktörlük konusunda 4-5 isim ile görüşmeler yapmaya başladıklarını belirten başkan Akgören, öncelikle kendilerine inanan ve güvenen isimlerle masaya oturmak için çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Eskişehirspor adını duyan herkesin camiaya gelmek için çaba harcadığına işaret eden Başkan Akgören şunları söyledi:

“Teknik direktör arayışlarımız sürüyor. 4-5 tane aday konusunda çalışıyoruz. Çoğu Eskişehirspor’a gelmek istiyor. Gelmek isteyen çok var. Tecrübeli hocalarla görüşme yapıyoruz ancak milyonlar istiyorlar. Bizim bu paraları verecek durumumuz yok. Bize inanan güvenen başarıya aç hocayla çalışmak istiyoruz. Umuyoruz ki Ümraniyespor maçına kadar yeni hocamızı belirleyip camiamızı rahatlatmak istiyoruz.”

Öte yandan teknik direktörlük konusunda ismi geçen Bülent Akın’a ne kendisinin ne de yönetimden bir arkadaşının herhangi bir teklif götürmediğini de sözlerine ekleyen başkan Akgören, “Bülent Akın’a biz teklifte bulunmadık. Kendisi camiamızda çalışmak istediğini söyledi. kesinlikle Bülent Akın gündemimizde yoktur. Yönetim kurulumuzla da bu konuşu görüştük” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi