Sorunlar aşılıyor

Yeni sezona güçlü bir kadro ile girebilmek için büyük bir çaba sarfeden yönetim Başkan Osman Taş ile birlikte önlerindeki engelleri aşmak için büyük bir adım attı. Şuanki mevcut kadrodan kimseyi gönderme gibi bir girişim içinde olmayacağını açıkça beyan eden Taş ve yönetimi bunun için alacakları bulunan yerli ve yabancı oyuncularla görüşerek önümüz sezon ya doğrudan ya play-off oynayarak takımı süper lige çıkarmak için girişimlerini sürdürüyor.

Gözdeler gitmeyecek

Siyah kırmızılı takımda 15 maç forma giyen yabancı isimlerden İbrahim Sissoko, Kamal Issah, Sedika Jesse’nin alacaklarına yönelik olarak ödeme yapıp boşa çıkmalarını engelleyecek olan yönetim kurulu bu yönde ilk adımı Pazartesi günü atacaklar. Kesinlikle bu üç oyuncuyu göndermek niyetinde olmak Osman Taş ve ekibi sorunu ortadan kaldıracak.

Pinto’ya kökten çözüm

Öte yandan 2016 yılından bu yana Eskişehirspor’un başına bela olan isimlerden Sebastian Pinto işini kökten çözmek için Almanya yoluna düşen Başkan Osman Taş’ın bu oyuncu ile görüşme yapıp olumlu ayrılması sevinçle karşılandı. Ciddi puan silmelerle karşı karşıya kalan camia bu sorunu aşmak için büyük bir uğraş veriyor.

Boffin tamam gibi

Yine aynı şekilde alacakları nedeniyle ihtar çeken kaleci Belçikalı file bekçisi Ruud Boffin ile bir araya gelen Taş, Belçikalı kaleci ile her konuda anlaşarak alacaklarına yönelik bir ödeme planı yaptığı gelen bilgiler arasında.

Editör: Haber Merkezi