2018-2019 Spor Toto 1. Liginde şampiyonluk hedefiyle sezona başlayacaklarını her fırsatta dile getiren Başkan Halil Ünal ve ekibi bugün görkemli şekilde imza töreni düzenlemeye hazırlanıyor. 
Geride kalan sürede dış transferde üç oyuncuya imza attıran Siyah Kırmızılı kulüpte imzaların devamının bugün olacağı ifade ediliyor. 
Dış transferde en çok adı geçen isimler arasında liste başında bulunan Ferhat Kiraz’ın yanı sıra Galip Güzel, Ahmet Arslan, kaleci Günay Güvenç, Eren Keleş Es Es’in listesinde. Son iki gündür Es Es’in teklifine evet demeye hazırlanan iki isimden Kerim Avcı ile Alican Karadağ’ın da içinde yer alacağı toplu imza töreninin bugün gerçekleşmesi bekleniyor. Başkan Ünal, hafta başından bu yana İstanbul’da ciddi görüşmeler yaptı. Ünal’ın olumlu izlenimlerle döndüğü İstanbul trafiğinden mutlu olarak ayrıldığı öğrenildi. 
Siyah kırmızılı ekipte bugüne kadar hatırlanacağı üzere üç imza gerçekleşmişti. Tecrübeli isimler Hakan Aslantaş’ın yanı sıra yabancı oyuncular Sırp Marco Milinkovic ile Kongolu Herve Kage de Es Es ile birlikte antrenmanlarını sürdürüyor. 
Editör: Haber Merkezi