Eskişehirspor son yıllarda hiç böylesine kötü bir genel kurul yaşamamıştı. Siyah kırmızılıların genel kuruluna ne başta şehrin seçilmişleri ne de taraftarlar ilgi göstermedi. 
Sezon sonunda şampiyonluk hayaliyle süper lige çıkacaklarına inananların son final maçında kaybetmenin burukluğu sonrasında Eskişehirspor’a güvenlerinin de azalmasına neden oldu. 
Seçİlmezler nerede?
Öyle ki, bu şehrin seçilmişlerinin hiçbirinin genel kurul salonuna gelmemesi dikkat çekti. 6 Milletvekilinden birinin dahi genel kurula galip takip etmemesi Eskişehirspor’u yönetenlere güvensizlik iması verdiler. Belediye başkanlarından genel kurulda bulunan tek isim Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un oluşu dikkat çekerken AŞ için adım atılmasını her genel kurul öncesinde dile getiren Yılmaz Büyükerşen’in de kongreye gelmesi kafalarda soru işareti bıraktı. 
Taraftar umutsuz
Mali Genel Kurul’da ki tabloyu görenler hayrete düştü. Salona genel kurul delegelerinin dışında kimse alınmazken o eski günlerdeki heyecanın kimsede olmaması gelecek adına herkesi kaygılandı. Taraftarların yakından takip ettiği genel kurul için salona gelmemesi ekran başından takip etmeleri birilerine küskünlüklerini ifade ediyor anlamı da taşıyor. Yıllar sonra yaşanan salondaki o sessizlikte gelecek adına kimseye umut vermiyor. 

 

Editör: Haber Merkezi