Türkiye Spor Yazarları Derneği Eskişehir Şubesi Genel Kurulu TÜFAD Şube binasında gerçekleşti. Yapılan genel kurulda Sadi Seda güven tazeledi.

Spor yazarları üyelerin hazır bulunduğu kongrenin divanı EASKF Başkanı Sadri Atam, Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Şube Müdürü ve TÜFAD Başkanı Ahmet Bingöl ile Tepebaşı Belediyesi Spor İşleri Şube Müdürü Yunus Özkan'dan oluştu.

Yapılan genel kurul sonrası bir konuşma yapan Spor Yazarları Derneği Eskişehir Şube Başkanı Sadi Seda, Eskişehir'de 4 yıla yakın temsilci olarak görev yaptıktan sonra Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Oğuz Tongsir'in de desteği ile şube olduklarını hatırlattı.

Başkan Seda, bugüne kadar gerek derneğimize gerekse spor basınına verdikleri desteklerden dolayı Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a da teşekkür etti.

Seda, "Gerek spor basınına gerekse Eskişehir basınına emekleri geçmiş ve hakkın rahmetine kavuşmuş olan ağabeylerime, arkadaşlarıma ve kardeşlerime Allahtan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun" dedi.

EASKF Başkanı Sadri Atam ise yaptığı konuşmada Eskişehir spor basınının diğer illere göre çok iyi durumda olduğunu belirtirken, Eskişehir ve Eskişehirspor'a hep birlikte katkı sunmaya devam edeceklerini kaydetti.

 

Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu

Yönetim Kurulu:

Erkan Midilli

Erhan Ünal

Ayhan Aydıner

Nazım Aydın

Deniz Açık

Ahmet Deniz Canoruç

 

Yönetim Kurulu (Yedek)

Eyüp Kelebek

Aytaç Ersoy

Behçet Albayrak

Mert Ergenç

Hakan Kalkır

Engin Kale

Kaan Özcan

 

Denetleme Kurulu

Suat Topateş

Ali Baş

Emrah Yaşar

 

Denetleme Kurulu yedek

Süleyman Tamer Dinçer

İlker Kıvanç

Sedat Aydoğan

 

Editör: Haber Merkezi