Eskişehirspor cephesinde sular bir türlü durulmuyor. Siyah kırmızılı forma altında yeni sezonda takıma faydası olacağı düşünülen isimlerin kadro dışı bırakıldığı resmi siteden açıklanmıştı.

Bu açıklamanın ardından sosyal medya üzerinden taraftarların özellikle zor bir sezonda takıma geçen yıl büyük katkı sağlayan takım kaptanlığı görevini üstlenen Hakan Aslantaş’ın gönderilmesi üzerine bu karardan vazgeçilmesi istendi.

Yönetimin Hakan Aslantaş olayında tecrübeli oyuncudan fiyatında indirim yapmasını istediği bu nedenle de Hakan’ın kendisine kulüp bulmasının istendiği öğrenildi.

Hakan Aslantaş’ın haricinde Başakşehir’den kiralanan Mete Kaan Demir’in de Başakşehir kulübüne geri gönderilmesi kararını alan Başkan Osman Taş ve Teknik Direktör Fuat Çapa yol ayrımını resmileştirdi.

Öte yandan alt yapıdan yetişen ve siyah kırmızılı camiada U14’den başlayıp geçen sezona kadar U21 de tam 226 maça çıkan Hasan Ulaş Uygur’un da kiralık olarak başka kulüplere gönderilme kararı da tepki aldı.

Alt yapıdan A takıma kazandırılan genç oyunculardan Emir Omurtak’ın da U19 takımında futbol hayatına kulüpte devam etmesi yönünde karar alındı.

Editör: Haber Merkezi