Eskişehir’de semt pazarları kurulmaya başlıyor. Tam kapanma sürecinde semt pazarlarının da kapandığı noktada Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Çiçek, pazarcı esnafına müjde verdi. Tüm şehir genelinde semt pazarları Cumartesi günü kurulacak.

Konu ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede Eskişehir’de haftada bir gün olmak üzere semt pazarlarının kurulacağını bildiren oda başkanı Çiçek, “Türkiye PazarcılarFederasyonu Genel Başkanımız Ali Karaca’nın girişimleriyle beklediğimiz müjde bizlere ulaştı” dedi.

Çiçek, açıklamasında şu görüşler yer verdi:

“Türkiye Pazarcılar Fedarasyonu Genel Başkanımız Ali Karaca pazarcı esnaflarına müjdeyi verdi. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile 3 gündür görüşmelerimizi kesmedik. Pazarcı esnaflarımızın ve üreticilerimizin sorun sıkıntılarını her zaman video konferans toplantısında dile getirdik. Federasyonumuzun gayretli mücadeleleri sonucunda Cumartesi günü haftada bir kez olmak şartıyla pazarlarımızı kuruyoruz. Önümüzdeki hafta günlerini çoğaltmak icin çalışacağız. Pazarcı esnaflarımız sahipsiz değildir. Kapanma sürecinde hiç oturmadan bakanlıklarımızla iletişimi hiç koparmadık. Resmi genelge geldikten sonra detayları paylaşacağız. Tüm pazarcı esnaflarımıza ve Eskişehirlilerimize hayırlı olsun."

Editör: Haber Merkezi