Eskişehirspor cephesinde sıkıntı büyük görünüyor. Yönetim sözleşmeleri sona eren futbolcularla masaya oturmaya hazırlanırken bazı oyuncuların gitmekteki ısrarı sıkıntıyı bir kat daha arttırıyor.

 

Yeni sezonda TFF 2. Liginde mücadele verecek olan Eskişehirspor da maddi anlamda bir türlü yol alamayan ve gerekli desteği şehirden iş adamlarından göremeyen yönetim önümüz günlerde sıkıntılı bir sürece girecek.

Başkan Mustafa Akgören ve ekibi sorunların aşılması adına çaba harcasa da bir noktada önlerine çıkan tablo nedeniyle oldukça düşünceliler.

Sözleşmeleri sona eren isimlerle tekrar anlaşıp 2. Ligde başarılı olup 1. Lige çıkmanın yolunu arayan yönetim bunun için öncelikli olarak futbolcularla masaya oturup hepsiyle sözleşmeleri yenilemek isteğinde.

Bugüne kadar bazı oyuncularla görüşülmüş özellikle takımın iskeletini oluşturan isimlerin yeni sözleşmeye yanaşmaması nedeniyle son haftalarda maç kadrosuna alınmamışlardı. Yaşanan bu durum sonrasında futbolcular da istenmedikleri yerde durmak istemediklerini belirtmişler ve sezon biter bitmez soluğu memleketlerinde almışlardı.

Şimdilik bekleyen ve özellikle TFF’ye başvuruda bulunan isimlerden İbrahim Halil Öner ile Bedirhan Altunbaş’ın alacaklarını ödeyip boşa çıkmamaları için çaba harcanacak. Başkan Mustafa Akgören bu iki oyuncuyla bayram sonunda masaya oturup sorunu çözmek istiyor.

Editör: Haber Merkezi