Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri “Stat onarımının yapıldığını ve Altınordu maçının Eskişehir’de oynanacağını belirterek, geçen hafta siyaha bürünen tribünlerin Altınordu maçında kırmızıya bürünmesini amaç edindiklerini bu nedenle maça geleceklerin kırmızı giyinmeye özen göstermelerini istedi. İşte Diri’nin o açıklamaları: 

 

Camia olarak kenetlendik

Yeni Yönetimimiz ve Yeni Teknik Direktörümüzle birlikte başlayan özümüze dönme süreci dört haftadır olumlu yanıtlar veriyor. Futbolcu kardeşlerimizin “biz bize” olarak nitelendirdikleri bu dönemde Yönetimde, takımda ve taraftarda da birliktelik en üst düzeye çıktı. Yeterli olmasa da kısa vadede iş görecek şekilde şehirden de ciddi destekler geliyor. Bu şartlar altında gittiğimiz Bursa deplasmanında tek renk siyah giyinen Yönetimimize, Teknik Direktörümüz Mustafa Özer’e ve bütünlüğü bozmayan tüm taraftarımıza teşekkür ederiz. En büyük teşekkür ise bu birlikteliği anlamlandıran, sahada yüreğiyle oynayan, formasını terleten ve bu zor deplasmanda galip gelmeyi başaran futbolcularımıza.

 

Herkese teşekkürler

Bu havanın devam etmesi durumunda hem birlikteliğimiz pekişecek hem de gelecek adına güzel gelişmeler olacaktır. Bir başka güzel gelişme ise Eskişehirspor tribünleri olarak yıllardır verdiğimiz temiz tribün mücadelemizin meyvelerini ilk önce kendi tribünlerimizde sonrasında ise deplasmanlarda almaya başladık. Aynı vatanın evlatları olarak saçma sapan düşmanlıkların anlamsız olduğunu defalarca söyledik, kimseye karşı kin beslemediğimizi açık açık ifade ettik. Bursa tribünleri ile yıllarca yaşanan tatsızlıkları bir kenara bıraktık ve karşılıklı olarak sükunet çağrıları yaptık. Bunun neticesinde Bursasporlu arkadaşlarımız bu hafta bizlere güzel bir misafirperverlik gösterdiler. Tüm Bursaspor tribünlerine teşekkür ederiz. Ayrıca bu deplasman için bizlere destek olan herkese teşekkürü borç biliriz.

 

Kıpkırmızı olalım

Büyük borç yükümüzün haricinde her şeyin yolunda olduğu bu günlerde birlikteliği bozmadan Altınordu maçına konsantre olmalıyız. Çatısından dolayı tadilata alınan stadımız onarıldı ve maç oynanmaya hazır hale geldi. Bu maç çok önemliydi. Bu maça stadımızı yetiştirenlere de teşekkür ediyoruz. Büyük taraftarımız Bursa’daki simsiyah tribünün ardından evimizde kıpkırmızı giyinerek maça gideceğiz. Bütünlüğü bozmamak adına kırmızı giyinmeye özen gösterelim. Şehrin ileri gelenlerinden ve iş adamlarından bu maça özel prim açıklamalarını da bekliyoruz. Bizim çocukların arkasında durduğumuz ve onları motive ettiğimiz sürece bizleri her zaman gururlandıracaklarına inancımız tamdır. Altınordu maçından alınacak galibiyetle ligde kalma adına umutlarımız daha da sağlamlaşacak. Lütfen bu zorlu mücadele de şanlı armamızı yalnız bırakmayalım.

Editör: Haber Merkezi