Eskişehirspor bu akşam sezonun son deplasman mücadelesinde Balıkesirspor karşısına çıkıyor. Siyah kırmızılı ekibimizde gençler Mustafa Özer’den dört gözle forma bekliyor.

 

PRESTİJ MÜCADELESİ

2019-2020 sezonunda küme düşen ve gelecek sezon 2. Ligde yıllar sonra mücadele vermeye hazırlanan Eskişehirspor bu akşam Balıkesirspor maçıyla bu sezonun son deplasmanına çıkacak. Siyah kırmızılı ekip açısından prestij mücadelesi olacak. Teknik Direktör Mustafa Özer, Balıkesirspor kafilesine genç kadronun oluşturduğu isimlerle sahaya çıkacaklar.

16 MAÇ 12 PUAN ALDI

Eskişehirspor’umuz Balıkesirspor mücadelesi öncesinde bu sezon TFF 1. Liginde 16 deplasman maçına çıktı. Kırmızı Şimşekler 10 maçta rakiplerine kaybederken 3 galibiyet, 3 beraberlik ile 12 puan topladı. Deplasmanda son galibiyetini Mustafa Özer ile birlikte genç kadro şampiyonluk mücadelesi veren Bursaspor’u 02 Şubat tarihinde 1-0 yenmişti.

12 MAÇLIK HASRET

Siyah kırmızılılar iki maç sonra TFF 1. Ligine veda etmeye hazırlanırken genç kadro ile bu akşam sahaya çıkacak. Teknik Direktör Mustafa Özer ile ligde son 12 maçtır galibiyete hasret kalan Es Es’ler bu akşam Balıkesirspor karşısında şeytanın bacağını kırmak istiyorlar. 12 maçlık üç puan hasretine son vermek isteyen siyah kırmızılı ekibimiz dün Balıkesir’e vardı.

RÖVANŞI ALACAK MI?

Sezonun ilk yarısında Eskişehir’de oynanan maçı Balıkesirspor ekibi 2-1 kazanmıştı. Özer ve talebeleri bu akşam saat 20.00 da başlayacak mücadeleyi kazanıp rövanşı almak istiyorlar. Bu maç öncesinde ev sahibi takımın herhangi bir iddiası bulunmuyor. 33.hafta da Balıkesirspor – Eskişehirspor maçı Bein Sports beIN Connect, kanalından yayınlanacak.

Editör: Haber Merkezi