TFF 1. Liginde yarın akşam lig liderdi Hatayspor’u konuk edecek olan Eskişehirspor’da bu maçın hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde, Teknik DirektörMustafa Özer ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketlerinin ardından teknik ve taktik çalışmalar ile sona erdi.

Sakatlığı devam eden Sezgin Coşkun antrenmana katılmazken, Talha takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdürdüler. Oyuncularımız Kıvanç Karakaş ve Muhammet Yahya Akbulut takımla birlikte çalışmalara başladılar.

Diğer yandan, antrenman öncesinde Teknik Direktör Mustafa Özer, Hatayspor maçı için değerlendirmelerde bulundu.

Teknik Direktör Özer, Menemenspor maçında alınan skordan memnun olmadığını belirterek kalan maçlara odaklandıklarını söyledi.

Özer, “Cuma günü evimizde oynayacağımız Hatayspor maçı bizim için büyük önem arzediyor. 3 maçtır 3 puana hasret olan bir takımla karşılaşacağız. Yeni bir hoca değişikliğine gittiler. Hazırlıklarımızı buna göre şekillendirip, taraftarlarımıza iyi bir Eskişehirspor izletmek istiyoruz. Taraftarımızın desteğiyle iç sahadan galibiyetle çıkmak tek arzumuz” dedi.

Cezalı durumda oyuncumuzun olmadığını sözlerine ekleyen Teknik Direktör Mustafa Özer, Kıvanç Karakaş’ın durumunun ise maç saatinde netlik kazanacağını belirtti.

Editör: Haber Merkezi