Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Eskişehir’deki görevine başlayan Vali Erol Ayyıldız, Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören ve Yönetim Kurulu Üyelerine iade-i ziyarette bulundu.

Vali Hanefi Demirkol Tesislerine gelişi esnasında Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, yönetim kurulu üyeleri ile Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu tarafından karşılanan Vali Ayyıldız, kulüp başkanlığı makamında yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Bu esnada duygularını dile getiren Vali Ayyıldız, Eskişehirspor'un Türk spor tarihinde kendini kanıtlamış bir takım olduğunu söyledi.

Eskişehirspor’un tarihinde önemli başarılara imza atmış köklü bir kulüp olduğunu ifade eden Vali Ayyıldız, “Eskişehirspor, kulübüyle, sporcularıyla ve taraftarıyla Süper Lig’i hak eden bir kulüp. Temennimiz Eskişehirspor’u oralarda görmektir.” diye konuştu.

Kulüp başkanı Mustafa Akgören ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Ayyıldız'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Daha sonra Başkan Akgören ve yöneticilerle tesisleri gezen Vali Ayyıldız, antrenman yapan altyapı futbolcularıyla sohbet ederek yaklaşan yeni sezon öncesi kendilerine başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi