Olay dün öğle saatlerinde Otogar-SSK hattı seferini yapan tramvayda meydana geldi.  İddiaya göre tramvayın içerisinde 70 ve 83 yaşındaki yaşlı adamlar bir anda “yer vermeme meselesi” yüzünden tartışmaya başladı. 83 yaşındaki adam kendisine küfür ettiği iddiasıyla elindeki poşetin içerisinde bulunan demir topuzlu çekiçle 70 yaşındaki adamın kafasına vurdu.

POLİSİ ARADILAR

Kavga tramvayda bulunan diğer vatandaşların araya girmesiyle sonlandırıldı. Tramvayda kargaşaya neden olan kavga sonrası taraflar, Belediye tramvay durağında indirilerek güvenlik görevlileri tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Yaşlı adamlar daha sonra telefonlara sarılarak polise ihbarda bulundu. Tramvay durağında da devam eden sözlü tartışmalar yine durakta bekleyen vatandaşlar tarafından sonlandırıldı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Sağ gözünün altından aldığı çekiç darbesi sonucu yüzü kanlar içerisinde kalan adama ilk müdahale vatandaşlar tarafından yapıldı. Vatandaşlar tarafları barıştırmaya çalışsa da başarılı olunamadı.  83 yaşındaki adam İhbar sonrası olay yerine gelen polis ekiplerine suçunu itiraf etti. Polis daha sonra 83 yaşındaki yaşlı adamı olay yerinden uzaklaştırılarak elindeki çekici alıp ekip otosuna bindirdi. Yüzünden yaralanan şahıs ise 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Eskişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Editör: Haber Merkezi