Eskişehirspor’un genç yeteneklerinden 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Kaan Gaman yaşanan pandemi sürecinden en çok yıpranan, en çok şanssız olan kesimin kendileri olduğunu söyledi.

Saha içinde mücadele verirken hep aklında tribünlerin dolu taraftarların kendilerine yaptıkları tezahüratların eksikliğini yaşadıklarını belirten Kaan, “Ben inanıyorum ki tribünler dolu olsa insanlar bu sezon bambaşka bir Eskişehirspor izlerdi” dedi.

 

9 YILDIR ESKİŞEHİRSPOR’DAYIM

2001 yılında Eskişehir’de doğduğunu ve 2012 yılında Okul maçları oynarken Eskişehirspor sorumlarının maçları takip ettiği esnada siyah kırmızılı formayı giymenin kendisine nasip olduğunu belirten Kaan, kulübün gazetesine yaptığı açıklamaları dikkat çekti. Kaan, o süreci anlatırken “Beni beğenmişler. Halil Elbir hocamız bana Eskişehirspor altyapısında futbol oynamak ister misin diye sordu. Ben de kabul ettim. 9 yıldır Eskişehirspor bünyesindeyim. Akademi takımlarının tüm yaş gruplarında forma giydim. Kaptanlık yapma onuruna eriştim” dedi.

 

CENGİZ HOCA BEĞENİP A TAKIMA ALDI

A takıma yükseliş sürecinden bahseden başarılı oyuncu, “Cengiz Seçsev kendi aramızda oynadığımız antrenman maçlarını takip ediyordu. Beni beğenmiş ve A takıma yükselmem konusunda rapor hazırlamış. Akhisarspor maçı A takım forması giydiğim ilk maç oldu. Yıllardır vermiş olduğum emeklerin karşılığını almaya başlamak çok güzel bir duygu. Hayatım boyunca unutmayacağım bir maçtı. Skor olarak mağlup olduk ama benim kariyerimin ilk maçıydı” ifadelerini kullandı.

 

 

YASİN HOCAYI 9 YILDIR TANIYORUM

Yasin Söğüt hakkındaki görüşlerini dile getiren Kaan, “9 yıldır Eskişehirspor bünyesindeyim ve Yasin Hoca’yı ilk günlerden beri tanıyorum. A takıma kadar beraber çalışmak nasip olmamıştı ama birbirimizi tanıyoruz. Antrenmanlarda bize çok yardımcı oluyor. Biz de saha içerisinde onun istediklerini yapmaya çalışıyoruz” cümlelerini kurdu.

 

TAKİP ETTİĞİM OYUNCULAR VAR

İdolün var mı sorusunu yanıtlayan Kaan Gaman, “SergioRamos, VirgilvanDijk ve KalidouKoulibalyen beğendiğim futbolcular. Üçü de stoper oyuncusu ve şu an dünyanın en iyileri. Merih Demiral, Çağlar Söyüncü ve Ozan Kabak’ı da takip ediyorum. Denk geldiğim maçlarda ön libero ve stoper oyuncularını daha dikkatli izliyorum. Pozisyon bilgileri ve yaptıkları hamleleri gözlemlemeye çalışıyorum” dedi.

 

TARAFTARLAR BÜYÜK BİR GÜÇ

Son olarak Eskişehirspor taraftarları hakkında konuşan Kaan Gaman şunları söyledi, “Bu pandemi süreci nedeniyle en çok üzüldüğüm konulardan birisi de tribünlerin boş olmasıydı. Ben inanıyorum ki tribünler dolu olsa insanlar bu sezon bambaşka bir Eskişehirspor izlerdi. Hatta ben küme düşmezdik diyenlerdenim. Sahaya çıkarken onların tribünde olduğunu bilmek insana çok büyük bir güç veriyor. Eskişehirspor taraftarlarının önünde forma giyeceğim günün hayaliyle yaşıyorum.”

 

Editör: Haber Merkezi