Baker Tilly Güreli, İstanbul merkez olmak üzere Ankara, Antalya, Bursa, Gaziantep, İzmir ve Tekirdağ’da yedi ofiste faaliyette bulunuyor ve 300’den fazla çalışanıyla hizmet veriyor. Şimdi o hizmet ağına Eskişehir’i de kattı. Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri AŞ, Eskişehir’deki faaliyetlerini Mali Müşavir M. Dündar Ünlü kanalı ile yürütecek. Tasigo Otel’de dün verilen seminer ve kokteyl ile Baker Tilly Güreli resmen Eskişehir’deki faaliyetlerine başladı.  Programa başta Vali Özdemir Çakacak olmak üzere kentin önde gelen siyasileri, iş adamları ve sivil toplum kuruluşların temsilcileri katıldı. Toplantıda açılış konuşmasını yapan Yeminli Mali Müşavir Dündar Ünlü, “ Dünya markası olan Baker Tilly Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş’nin Eskişehir ofisini birlikte açmaktan dolayı mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Sizlere iş adamlarımıza Eskişehir’de daha kurumsal ve kaliteli bir hizmet etmek için böyle birlikteliği oluşturduk. Bize böyle bir güveni duyduğu için öncelikle Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Güreli’ye teşekkür ediyorum”  ifadelerine yer verdi.

ÜNLÜ İLE ÇOK İYİ ANLAŞTIK

Baker Tilly Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Maliye Bakanlığı eski Hesap Uzmanı Av. A. Hüsnü Güreli, konuşmasında Eskişehir’den övgü dolu sözlerle bahsetti.   Güreli, “Eskişehir’de çok önemli değerli kardeşim dostum var. Gürdal Abacı, Şenay Abacı benim 30-40 yıllık arkadaşlarım o kadar güzel bir kent o kadar güzel bir yer olduğunu 5 sene önce, ondan önce çok gelmiştim ama 5 yıl öncede gelince buna şahit olunca bizim Gürel olarak burada da bir ofisimiz olması gerektiğine inandık. Gürdal Abacı kardeşimden Eskişehir’in en iyi, en çalışkan, en ünlü mali müşaviri kim diye sordum Dündar Ünlü dediler. Biz Dündar kardeşimle 1 yıl önce tanıştık. Çok da iyi anlaştık. Kimyamızda çok iyi uyuştu. Dündar kardeşimle burada hem yeminli mali müşavirlik hem bağımsız denetim kollarında birlikte bir ortaklık yapacağız. İnşallah Eskişehir’imize iş dünyamıza hayırlı olsun diyorum” dedi.

10 EKONOMİ ARASINA GİRECEĞİZ

Şirketin çalışmalarında söz eden Güreli şöyle konuştu: “Biz büyük olmak önemli değil, biz milli olacağız. Biz vatanımız için hizmet edeceğiz. Biz Türk ortakların kurduğu Anonim Şirketiz. Bizim temel amacımız Türkiye’de milli şirket olarak, vatana millete hizmet etmek ve daha da büyümek adına çalışmak, onun da son halkası Eskişehir oldu. Dündar Ünlü kardeşimizle birlikte çok iyi işler yapacağımıza inanıyoruz. Bizim işimiz sabır işidir. İşinizi önce doğru yapacaksınız sonra zaten takdir edilecektir diyoruz. Türkiye Varlık Fonu’nun denetim ihalesini kazandık. Bu bizim için çok büyük iftihar meselesidir. Bundan sonra hep birlikte Türkiye için çalışacağız. Türkiye’nin hedefleri doğrudur. Türkiye’nin hedefleri gerçekçidir. Türkiye çok büyük bir ekonomidir, güçtür. Cumhurbaşkanımızın bize gösterdiği yolda Türkiye’yi inşallah 2023 yılında ilk 10 ekonomi arasına sokacağız bunu hiç kimse engelleyemez. Biz birlik ve beraberlik içerisinde olduktan sonra bu millete bu ülkeye bu vatana inandıktan sonra Allah’ın izniyle kimse önümüzde duramaz. Bu şekilde çalışıyoruz. Bu yapıya Eskişehir’i de ilave ettik.”  Konuşmaların ardından Yeminli Mali Müşavir Burhan Gezgin, Yeni Torba Kanunu ile ilgili olarak seminer verdi.  Daha sonra Güreli YMM A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Hasan Arı tarafından Kısmi Bölünme Müessesindeki Son Gelişmeler başlıklı konuda bilgiler verdi. 

Editör: Haber Merkezi