Eskişehirspor’da 4 yıl medya departmanında görev yapan cam kemik hastası Burak Sakçı, Umutlar Kırılmaz adlı kitabını Eskişehir’de görev yapan spor muhabirlerine imzalayıp hediye etti.

Doğuştan cam kemik hastası olan Burak Sakçı, dün Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Eskişehir Şubesi’nde spor muhabirleriyle bir araya geldi. Sakçı, Mayıs 2020’de yayınlanan ‘Umutlar Kırılmaz’ adlı otobiyografi kitabını spor muhabirlerine imzalayıp hediye etti. Sakçı yaptığı açıklamada, “Kitabı benim gibi engelli olan veya engeli olmayıp çıkmaza girmiş insanlara umut olması için yazdım” diye konuştu.

29 yaşındaki Sakçı, “Doktorlar dahi ‘Bu şekilde mutlu olmaya çalış. Yürümen çok çok zor’ diyordu. Ben umudumun peşini hiç bırakmadım. Biz dizi ameliyat ve tedavi sonrası ayağa kalktım ve yürüdüm. Hayatın her anında erken pes edilmemesi gerektiğine inanıyorum. Umarım kitabım amacına ulaşır” dedi.

Sonhaber Gazetesi Spor Muhabiri Aytaç Ersoy’un editörlüğünü yaptığı kitabın satışı kitapçılarda ve internet üzerinden sürüyor.

Editör: Haber Merkezi