Fiziki yapısı ve vatandaşlara sunduğu modern hizmetlerle 5 yıldızlı otel konseptinde inşa edilen tesiste, hastalara konforlu bir tedavi imkanı sunuluyor. Hasta ve yakınlarına en modern tedavi hizmetlerinin sunulabilmesi için tasarlanan hastane binası bekleme sürelerinin azaltılması, hasta ve yakınlarının rahatlığı için akıllı teknolojik sistemlerle dikkati çekiyor.

1070 ARAÇLIK OTOPARK

Toplam altı bloktan oluşan hastane binasının şuan B, C, D, E, F bloklarının alt zemin, zemin, birinci katlarında poliklinik ve laboratuar hizmeti verilmeye başlanıldı. Toplam 172 poliklinik odası bulunan hastane, yaklaşık 98 bin metrekare kapalı, 76 bin metrekare açık alana sahip. Ayrıca 1070 araç kapasiteli otoparkı bulunmakta. Otopark alanının 676’ i açık, 394’ü kapalı araç park yeri. Engelliler içinde 54 araçlık yer ayrıldı.

VATANDAŞLA GÖRÜŞTÜLER

Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Karagülle vatandaşlara kaliteli, güvenilir, ekonomik ve konforlu sağlık hizmeti sunulması hedeflediklerini, şu an poliklinik, laboratuar birimleri açılan hastanenin diğer birimlerinin de en kısa zamanda hizmete gireceğini kaydetti. Yunus Emre Devlet Hastanesi poliklinik ve laboratuar hizmetini yapımı tamamlanan yeni hastane binasında  vermeye başlamasıyla  verilen hizmetleri yerinde inceleyen   Eskişehir il Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge, Başhekim Uzm. Dr. Mustafa Karagülle ve Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Kurtça Emin Kaya  hasta karşılama  bankosunda   hastaları karşılayıp ilk görüşlerini alarak şifa dileklerini iletti ve yaklaşan bayramlarını kutladı. Poliklinikleri de tek tek inceleyen müdür Bilge burada da hasta ve hasta yakınlarıyla yakından ilgilenerek geçmiş olsun dileklerini iletip şifa diledi.

Editör: Haber Merkezi