TFF 1. Liginde 29.hafta mücadelesinde Giresunspor önüne çıkacak olan Eskişehirspor da hedef rakibi karşısında sahadan puan yada puanlarla ayrılmak tek hedef.

Siyah kırmızılı ekibimiz ligde geride kalan 28 haftalık sürede içi sahada 14 maça çıktı. Şimşekler 1 galibiyet 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı.

Rakiplerine 8 gol atabilen Es Es’ler kalesinde 23 gol gördü. Evinde bu sezon sadece 22.haftada Bandırmaspor’u 2-1’lik skorla yenmeyi başaran siyah kırmızılılar şampiyonluk kovalayan ekiplerden Adana Demirspor karşısında 1-1’lik skorla ayrılmış ve Adana ekibi maç sonunda gereksiz yere ortamı germişlerdi.

Şimdi evinde lideri ağırlayacak olan Eskişehirspor cephesinde tüm hazırlıklar yine başarılı skora imza atmak için olacak. Konuk ekip Giresunspor cephesinde de ciddi olarak korku hakim. Teknik adamlarının yaptığı açıklama da “Rahat takımlar her zaman sıkıntı çıkarmıştır” sözleri tepkilere nedene oldu.

Sahada mücadele veren hak eden tarafın Eskişehirspor olması dileğinde bulunan siyah kırmızılı taraftarlar da takımlarının küme düşmesine rağmen kalan haftalarda en iyi futbolu ortaya koyacaklarına herkesin inancı tam.

 

Editör: Haber Merkezi