Eskişehirspor yönetimi Fenerium'da satışa sunulan formalar için geri adım attı. Başkan Akgören ve Taraftar Grupları toplantısından olumlu sonuç çıktı.

 

Eskişehirspor yönetimi Fenerium'da satışa sunulan formalar için geri adım attı. Tüm şehirden ve taraftardan gelen tepkiler sonrasında taraftar grupları ile bir araya gelen Başkan Mustafa Akgören ve yönetim kurulu üyeleri görüşmeler sonrasında bu durumdan vazgeçildiğini açıkladılar.

Yapılan yazılı bir açıklama şöyle

"Dün sosyal medyada yer alan, kulübümüz formalarının bir kulüp mağazasında satışa sunulmasıyla ilgili yapılan paylaşımlar sonrası tarafımızdan açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. 

Tüm futbol camiasının bildiği üzere, “Eskişehirspor” bir şehir takımı olmanın ötesinde, Türk futbolunda yaptığı öncelikler ve kazandırdıklarıyla ülkemizin her köşesinden futbolseverin sempatisini kazanmış bir kulüptür.

Bu bağlamda formalarımızın İstanbul’da yaşayan taraftarlarımızın daha kolay ulaşabilmesi adına düşünerek tamamen iyi niyetle onayladığımız bu birlik çağrısı, bugün taraftarımızla yaptığımız istişare neticesinde tarafımızca sonlandırılmıştır.

Her zaman, kulübümüzün Türk futbolunda saygı uyandırmasının başlıca sebebi olan büyük taraftarımızın ulaşabilmesi adına takım ürünlerimizin satışı için global bir spor mağazasının Eskişehir şubesi ile anlaşmaya varılmıştır.

Ayrıca yeni satış mağazamızın inşaatı Vali Hanefi Demirkol Tesislerimizde devam etmektedir."

 

Editör: Haber Merkezi