TFF 3. Lig 2. Grupta 2023-2024 sezonunun tamamlanmasına son iki maç kala Anadolu Üniversitesispor umutla giriyor.

Tek hedef üç puan

Play-off umutlarını sürdüren ve bu hafta Aydın deplasmanında Efeler 09 önünde geriye düştüğü maçta kazandığı penaltıyı gole çevirerek önemli bir puanı hanesine yazdırmayı başaran Anadolu Üniversitesispor’da gözler son kez kendi evinde oynayacağı Kemerkent Bulvarspor’u yenerek rakiplerinin kaybetmesini bekleyecek.

Evinde kazanamıyor

Kendi evinde maç kazanamayan rakiplerine puanlar saçan Anadolu, 21 Nisan’da ESOGÜ Stadyumu’nda oynanacak olan Bulvarspor maçını kazanıp puan farkını koruyarak son hafta deplasmanda Hacettepe 1945 karşısına çıkacak. Teknik Direktör Engin Çalışır yönetiminde tarihinde ilk kez profesyonel liglerde mücadele veren Anadolu Üniversitesispor’da herkes son iki maç odaklandı.

Eynesil’i 2-1 yendi

Anadolu Üniversitesi ligin 22.haftasında evinde son galibiyetini Eynesil Belediyespor’u 2-1’lik skorla geçmişti. O maçın ardından galibiyet yüzü göremeyen mavi beyazlılar şeytanın bacağını kırarak hem play-off aşkına hem de TFF 3. Lig’de evindeki son maçla tamamlamak istiyor.

Üç puanlık fark var

Bu sezon TFF 3. Lig 2. Gruptaki tabloya bakıldığında 6 takımın birden play-off şansının bulunması ligdeki heyecanı bir kat daha arttırıyor. Son iki haftaya girilirken 33 puanla Anadolu Üniversitesi 6.sırada play-off potasında bulunurken, bu haftaki Kemer Bulvarspor takımı 30 puanla 10.sırada yer alması dikkat çekiyor.

Anadolu Üniversitesispor’un da bulunduğu ligde şok iddialar Anadolu Üniversitesispor’un da bulunduğu ligde şok iddialar

2-2’lik skorla bitti

Anadolu Üniversitesi’nin konuğu olacak olan Kemerkent Bulvarspor takımı ile sezonun ilk maçında deplasmanda oynanan mücadele 2-2 sonuçlanmıştı. Anadolu iki kez öne geçtiği maçta son dakikada 89’da kalesinde gördüğü golle bir puanla dönmek zorunda kalmıştı. O maçta golleri Umut Akpınar ve Metin Emre Karaal atmıştı.

Muhabir: Fatih Arduç