10:55 GENEL

Isparta’da kontrolden çıkan otomobilin su kanalına düştüğü kazada sürücü yaralandı.

10:47 GENEL

Yalova’da polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 6 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

10:44 GENEL

Sivas'ta görme engelli yaşlı adam, 3. katın balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

10:31 GENEL

Elazığ’da kız öğrencileri taciz ettiği iddiasıyla hakkında yapılan şikayet sonrası gözaltına alınan bir öğretmen tutuklanarak cezaevine gönderildi.

00:04 YAZARLAR
13 saat önce YAŞAM
17 saat önce SPOR

Eskişehirspor için yapılan kritik toplantı sona erdi. Üç saat süren toplantı sonrası açıklama yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt alınan kararları duyurdu.

17 saat önce GÜNCEL

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Hastalıktan Ari İşletme Sertifikası almaya hak kazanan işletmeye sertifikası teslim edildi.

18 saat önce GÜNCEL

Tepebaşı Belediyesi’nin yerel üretime ve kadınlara verdiği destekler doğrultusunda hizmete sunduğu Kadın Üretici Ürün Satış Noktası, vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

18 saat önce GÜNCEL

Çeşitli temaslarda bulunmak için Eskişehir’e gelen Kırım Tatar Türk Halkının Lideri ve Ukrayna Milletvekili Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu, ilk olarak Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etmiş ve hayırlı olsun dileklerini iletmişti. Kırımoğlu Eskişehir’deki ziyaretlerine adını taşıyan Odunpazarı Belediyesi Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu Kırım Tatar Müzesi ve Eskişehir Kırım Derneği ile devam etti. Ziyaretlerinde Kırımoğlu’na Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da eşlik etti.